Organisatie

Bedrijfsprofiel

Multiconsult is opgericht om adviezen te geven en projectmanagement en engineering te verzorgen op het gebied van de civiele infrastructuur. Multiconsult werkt voor klanten uit heel Nederland en in alle gebieden van de civiele techniek. Onze opdrachtgevers zijn zowel overheden (gemeentes, Rijkswaterstaat) als private partijen (projectontwikkelaars, industriële bedrijven en ingenieursbureaus). Multiconsult opereert vanuit 3 locaties in Nederland. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Breda en Gouda.

Multiconsult profileert zich door een hoog kennisniveau op het gebied van wegontwerp en civiele constructies en heeft een brede ervaring binnen de verschillende aspecten die een rol spelen bij het tot stand komen van een project.

Diensten zijn afgestemd op de behoeften van de klant en kan het volledige scala van disciplines omvatten. Multiconsult is in staat om teams te vormen voor zowel kleine als multidisciplinaire projecten.

Om de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlenging te waarborgen is Multiconsult gecertificeerd voor ISO9001 en VCA. Daarnaast is Multiconsult voor de (water)bodembeheer activiteiten gecertificeerd voor de BRL’en 1000, 2000, 2100 en 6000. De daarvoor vereiste onafhankelijkheid van onze organisatie ten opzichte van de uitvoerend aannemer is te allen tijde gewaarborgd.